Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Ajándékozzon ballagásra tollat!

Ajándékozzon ballagásra tollat!
Akár töltőtollat, akár golyóstollat választunk, pozitív üzenetet közvetítünk, bizalmat és reményt a jövőnek. Olyasmi ez, mint fát ültetni gyermekeinknek. (Selmecbányai balagás)

A golyóstollnak elterjedése kezdetén nem jósoltak sokat, felröppenő divathóbortnak tartották. Bár még egy évszázada sem használjuk, sok versenytársa lett. Mára mégis klasszikusnak számít, elterjedt, mert könnyű vele írni, bárhogy esik a kezünkre ír, akár 360° szögben is. Tintája olajbázisú, ezért a balkezesek nem kedvelik, mert írás közben elkenődik és nem csak a friss írás. A Fisher Space Pen golyóstollai és tollbetétei azonban minden előnyét egyesítik, sőt a túlnyomásos betétek akár fejjel felfelé is írnak, bírják a szélsőséges hőmérsékleteket, miközben íróképességüket megőrzik, írnak nedves és zsíros felületen is. A tintájuk folyékony kerámia, ami nem csak extrém tartóssá teszi az írásképet, hanem megóvja az elkenődéstől is. Az USA elsőszámú tolla azoknak, akik legyenek akár hétvégi harcosok, búvárok, közalkalmazottak, szakemberek, tanárok, írók vagy követelmény munkájukhoz a megbízható az íróeszköz.

A töltőtollnak lelke van, csak megfelelő szögben tartva ír és kihagy elforgatva vagy görcsös fogástól csúnya írásképet ad. A megfelelő könnyed tartást kitartással el lehet sajátítani. A töltőtollak közül előnyben részesítjük a japán gyártásúakat, mert ezek íróképessége, tintaáramlása annyira kiegyensúlyozott, hogy minden erőlködés nélkül, könnyedén írhatunk. A szépségük jellegzetesen klasszikus, minden részletükben kidolgozottak. A mindennapokban a patronos tollakat kényelmesebb használni, a szivattyús vagy konverteres tollak töltése sokszor kihívás, nem beszélve a tintásüveg szállításáról. Üveges tintákat és tintapatronokat is nagy választékban talál kínálatunkban.
Április 16-tól május 31-ig, ill. amíg a készlet tart, a lent látható Ballagási akció!-val jelölt Fisher Space Pen termékek és Platinum Procyon töltőtollak akciós áron kaphatók!