Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a DPD futárszolgálattal történik. Rendeléskor vegye figyelembe, hogy a DPD futárszolgálat munkaidőben végzi a szállításokat, ezért oda rendelje a csomagot, ahol napközben tartózkodik. A futárnak előre az Önnek e-mail-ben elküldött időpontban kell a szállítást teljesíteni, nem viheti másik címre. Cím módosításkor vissza kell vinnie a csomagot a központba és következő napon viszik ki a módosított címre.
A munkanapon délig beérkezett rendeléseket lehetőség szerint aznap átadjuk a futárszolgálatnak és a DPD másnap kiszállítja. A dél után érkezettet következő munkanapon tudjuk csak átadni.

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

A szállítási költség 2.000 Ft alatti rendelés esetén 2.500 Ft, 2.001 Ft-20.000 Ft-ig 1.400 Ft.
A 20.000 Ft feletti rendeléseknél a szállítási költséget átvállaljuk.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Keresés