Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Húzófűrész Tajima

A Tajima cég 1909-ben alapított acél mérőszalag gyártójaként a japán legnagyobb kéziszerszámgyártók és professzionális minőségű eszközök gyártója.
A japánok a fűrészeléskor a húzóerő felhasználásával teszik hatékonnyá a munkát, így gyorsabban, kevesebb erőkifejtéssel és vékonyabb vágószélességgel dolgozhatnak. Amennyiben még nem használtunk húzófűrészt ügyeljünk rá, hogy a húzáskor fejtsünk ki nagyobb erőt, előretoláskor az irányt jól tartsuk, nehogy beszorulva meghajlítsuk a fűrészlapot. Kezdjük lassan, hogy rögzüljön a mozdulat. Az egyenes rattan nyelű fűrész az alapforma, ezzel távolra kinyúlhattak, ha nehezen elérhető helyen vágtak, ill. a kezet ráfektetve vezeti a pontos illesztő vágást. Mára már sokféle változat közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Az összecsukható fűrészek (G-Saw) az élőfához valók, vagy durva vágásokhoz, ezek legtöbbje összecsukható fűrész, így a nyélbezárt fűrészfogak nem okozgatnak pl. mászás közben sérülést. A nem összecsukható fűrészek 265-ös lappal kaphatóak, ez számít a közepes méretnek. A 250-es és 230-as lapok finomabb fogazatúak illesztő vágáshoz, a 300-as fűrészlap a szálirányú vágáshoz használható.

A húzófűrészek két fő csoportba oszthatók rögzítésük szerint: G-Saw és R-Saw. Mindkét tipusú fűrész lapjai egy egyszerű mozdulattal kioldhatók, cserélhetők és biztonságosan visszarögzíthetők.

Rendezés:
Összecsukható húzófűrész műanyaghoz, puha anyagokhoz és ICF-hez.
Gyártó cikkszám: GK-G210P
10.400 Ft
Prémium összecsukható húzófűrész csúszásgátló gumival bevont acél nyéllel.
Gyártó cikkszám: GK-G240
10.560 Ft
A fluorin bevonat különösen kopásálló, nagyon magas a csúszási indexe és kibírja a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat is. A fűrész fogai borotvaélesek és nagyfrekvenciás árammal edzettek, tehát többször hosszabb ideig élesek maradnak a hagyományos fűrészekhez képest.
Gyártó cikkszám: GNB-265FBP
7.060 Ft
Fluorit bevonata erősebbé és a szennyeződésektől ellenállóbbá teszi.
Gyártó cikkszám: GNB-300FB
7.810 Ft
Kézi húzófűrész egyenes, gumis markolattal, fluorin bevonatú fekete pengével.
Gyártó cikkszám: JPR265FBR
18.340 Ft
Kézi húzófűrész egyenes gumis markolattal.
Gyártó cikkszám: JPR265R
15.750 Ft
Kézi húzófűrész egyenes nyéllel.
Gyártó cikkszám: JPR265ST
15.750 Ft

Keresés