Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Húzófűrész Tajima

A Tajima cég 1909-ben alapított acél mérőszalag gyártójaként a japán legnagyobb kéziszerszámgyártók és professzionális minőségű eszközök gyártója.
A japánok a fűrészeléskor a húzóerő felhasználásával teszik hatékonnyá a munkát, így gyorsabban, kevesebb erőkifejtéssel és vékonyabb vágószélességgel dolgozhatnak. Amennyiben még nem használtunk húzófűrészt ügyeljünk rá, hogy a húzáskor fejtsünk ki nagyobb erőt, előretoláskor az irányt jól tartsuk, nehogy beszorulva meghajlítsuk a fűrészlapot. Kezdjük lassan, hogy rögzüljön a mozdulat. Az egyenes rattan nyelű fűrész az alapforma, ezzel távolra kinyúlhattak, ha nehezen elérhető helyen vágtak, ill. a kezet ráfektetve vezeti a pontos illesztő vágást. Mára már sokféle változat közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Az összecsukható fűrészek (G-Saw) az élőfához valók, vagy durva vágásokhoz, ezek legtöbbje összecsukható fűrész, így a nyélbezárt fűrészfogak nem okozgatnak pl. mászás közben sérülést. A nem összecsukható fűrészek 265-ös lappal kaphatóak, ez számít a közepes méretnek. A 250-es és 230-as lapok finomabb fogazatúak illesztő vágáshoz, a 300-as fűrészlap a szálirányú vágáshoz használható.

A húzófűrészek két fő csoportba oszthatók rögzítésük szerint: G-Saw és R-Saw. Mindkét tipusú fűrész lapjai egy egyszerű mozdulattal kioldhatók, cserélhetők és biztonságosan visszarögzíthetők.

Rendezés:

GK-G210P Fűrész összecsukható Tajima műanyaghoz

Összecsukható húzófűrész műanyaghoz, puha anyagokhoz és ICF-hez.
Gyártó cikkszám: GK-G210P
10.400 Ft

GK-G240 húzófűrész összecsukható Tajima

Prémium összecsukható húzófűrész csúszásgátló gumival bevont acél nyéllel.
Gyártó cikkszám: GK-G240
10.560 Ft

GNB-265FBP Fűrészlap fekete Tajima

A fluorin bevonat különösen kopásálló, nagyon magas a csúszási indexe és kibírja a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat is. A fűrész fogai borotvaélesek és nagyfrekvenciás árammal edzettek, tehát többször hosszabb ideig élesek maradnak a hagyományos fűrészekhez képest.
Gyártó cikkszám: GNB-265FBP
7.060 Ft

GNB-300FB Fűrészlap PUL húzófűrészhez Tajima durva

Fluorit bevonata erősebbé és a szennyeződésektől ellenállóbbá teszi.
Gyártó cikkszám: GNB-300FB
7.810 Ft

GT-165 húzófűrész gipszkartonhoz Tajima

Egyedülálló, acél erősítésű fűrész, ergonomikus elasztomer nyéllel és cserélhető, borotvaéles vágófogakkal.
Gyártó cikkszám: GT-165
10.290 Ft

GTB165 húzófűrész pótlap gipszkartonhoz Tajima

Egyedülálló, acél erősítésű fűrészlap borotvaéles vágófogakkal.
Gyártó cikkszám: GTB165
5.490 Ft