Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Punctum saliens

Sailor TUZU írószerek

Sailor TUZU írószerek

TUZU egy kincs az írás öröméért! Modern, egyszerű forma és mindezek előtt kortól és nemtől függetlenül tökéletes íróeszköz.  A TUZU Green csomagolás a termék fenntartható természetét szimbolizálja, mint egy nagyon hosszú ideig használható íróeszköz. 
Guitar termékek

Guitar termékek

Új lendületet kaptunk a japán Gitar cég Taisho Roman Haikara tintáitól! Használatukhoz válogathatunk a töltő és üveghegyű tollak között, sőt tűfilcet is készíthetünk belőlük.
Alkotni öröm!

Alkotni öröm!

Nálunk a nyár most erről szól! Akár megyünk nyaralni, akár nem, a festés mindig kikapcsol. A műanyag dobozos japán Turner akril szetteket magunkkal vihetjük bárhova. Legtöbben a színek keveréséhez egy külön is zárható palettát találunk, így biztonságosan eltehetjük, szállíthatjuk, amikor befejeztük a festést, vagy áttelepszünk egy másik helyszínre.
Antimikrobiális Fisher tollak

Antimikrobiális Fisher tollak

Napjainkban sok felhasználó számára rendkívül fontos, hogy olyan tollal rendelkezzen, amely járulékos egészségügyi előnyökkel jár. A COVID-19 világjárvány idején felértékelődtek a Fisher tollak azok számára is, akik a közösségeink védelmében a fronton dolgoznak.
Hagyományos japán töltőtolltinták

Hagyományos japán töltőtolltinták

A Kyo no Oto töltőtoll tinták japán Kyoto városban készülnek hagyományos festési technikákkal. A színeket a város híres és lenyűgöző helyei ihlették, amelyek hosszú időn át kifejezik gazdag történelmét és mélyreható kultúráját.
Újdonságok Japánból!

Újdonságok Japánból!

A képen látható akvarellfesték világos fedő színeivel különleges palettát alkot a japán gansai színek között.
Hogyan tisztítsuk ecseteinket

Hogyan tisztítsuk ecseteinket

Az ecseteinket megfelelő gondozással sokáig használhatjuk. Ismertetünk néhány tanácsot közvetlenül a gyártótól.
Fisher Space Pen, a toll ami mindig ír!

Fisher Space Pen, a toll ami mindig ír!

Amikor azt gondoltuk, hogy a Fisher Space Pens nem is lehet megbízhatóbb, akkor a tartósságot teljesen új szintre emelte a Cerakote bevonattal. Ez egy kerámia, polimer alapú szabadalmaztatott készítmény, amely iparágvezető tartósságot, keménységet, karcállóságot, korrózióállóságot, rugalmasságot, hő- és vegyszerállóságot kínál.

 

HydrOil olajfesték

HydrOil olajfesték

Vízoldható olajfesték, amely minden fontos tulajdonságát ötvözi az olajfestékeknek amit szeretünk és azokat is eddig csak vágytunk. Kiváló minőségű, hihetetlen lehetőséget kínáló innovatív festék, amely a klasszikus olajfestéket használók és merész kísérletezők figyelmét egyaránt felkelti egyedülálló tulajdonságaival.

Szeretjük a minőséget

Szeretjük a minőséget

Két japán újdonságot mutatunk be együtt, mert összeillenek és hosszú várakozás után végre kézbe is vehetjük őket!