Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akrilfesték 118ml Airbrush Jacquard - 456 Sneakers Tanned leather

Ár:
2.990 Ft
Egyszerűen használható, sokoldalú, tartós akrilfesték különleges felületekre, művészeti felhasználásra. 
Gyártó: Jacquard Produts USA
Gyártó cikkszám: JAB456
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Akrilfesték 118ml Airbrush Jacquard - Opaque white Akrilfesték 118ml Airbrush Jacquard - Opaque white
2.990 Ft
Medium 118ml Airbrush Jacquard - 2150 Clear Extender Medium 118ml Airbrush Jacquard - 2150 Clear Extender
2.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Különleges, művész minőségű, sokoldalúan használható akrilfesték. Kivételes tartóssága, páratlan fedőképessége és rugalmassága, mely néhány textilnél fontos, nélkülözhetetlenné teszi a kreatív művészi felhasználáskor. Cipőfestésre a piacon található legelenállóbb és ezért rendkívül népszerű. Kiváló tapadása miatt vinil, hasítottbőr, műanyag és gumi felületeken is tartós, ellenálló felületet ad, mely jól tisztítható. Egyszerűen ecsettel is felvihető akrilfesték, de az egyenletes szemcsemérete miatt lehet szórófejhez is használni. Szagtalan, nem mérgező és vízbázisú akrilfesték, melyet higítás nélkül ideálisan használhatjuk airbrush festéshez. Az összes szín és típus keverhető egymással.

Airbrush: Ecsettel is felvihető akrilfesték, az egyenletes szemcsemérete miatt lehet szórófejhez is használni. A cég honlapján és a terméken fel van tüntetve, melyik pigmentet tartalmazza. Kíváló minőségű művészfesték.

Textil, bőr, fa, fém, műanyag felületre. Vízbázisú. A színek egymással keverhetők. Nem porózus anyagokat (fém és műanyag) előzőleg enyhén csiszoljuk meg, a kültéri fémfelületeket pedig ajánlatos alapozni. Kb. 2,8 bar (40 psi) nyomással vihető fel. Kemény felületeken hőlégfúvóval rögzítsünk. Ruhán az anyagnak megfelelő hőmérsékletre beállított vasalóval 30 másodpercen át vasaljuk. Nem porózus felületeken a védelem miatt, teljes száradás után lakkozzuk akár többször is nem vízbázisú lakkal.

Fontos tudnivalók a használattal és tárolással kapcsolatban:
 - használat előtt alaposan felrázandó (nem elég kicsit megrázogatni, mert az akrilfestékre jellemzően a festék és az oldószer állás közben elkülönül, a nehezebb festékrészek megülnek a flakon aljában!), esetleg felkeverendő. Amennyiben keverjük, vigyázzunk, nehogy beleessen a festékbe valami, ami eltömheti majd a szórófejünket.
További információk: www.jacquardproducts.com
A szórófej átmérője a gyár ajánlása szerint ne legyen 0,5mm-nél kisebb.

Youtube videók

Paraméterek

Színtartósság kiemelkedő
Pigmentek PW6, PY83, PBk7

Keresés