Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Turner akrilfesték

Turner akrilfesték Kézzel festett húsvéti tojások a Fakéz műhelyből.

Aki ismeri a kis budai boltot az Eszék utcában, biztosan ráismer a jellegzetesen igényes munkáikra. Aki még nem járt a botjukban, ajánljuk keresse fel, ha szereti a hangulatos, sajnos egyre fogyatkozó kis boltokat, ahol még emberi léptékkel mérik az időt.

A kis bevezetőt a japán Turner akril festékek bemutatására írtuk, mert a Húsvéti készülődésben jó minőségű akrilfestéket szoktak keresni a tojások megfestésére. A 24 darabos Turner akrilfestéket javasoltuk, ezzel készültek ezek a tojások is. Ami a képen nem látszik az a lelkesedés, hogy milyen különlegesen magas minőségű ez a festék. Mennyire könnyű és örömteljes vele a munka, milyen kiadósak a színek, mennyire finom hatásokat, árnyalatokat lehet velük létrehozni.

Az Akryl Gouache név a festékestubuson ne tévesszen meg. Ez egy akrilfesték: száradás előtt vízzel hígítható, a színek egymással jól keverhetők, de száradás után már nem lehet vízzel elmosni, színtartósága pedig kíváló. A Gouache szó a nevében csupán a mély, bársonyosan matt színére utal.

Keresés