Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Tajima húzófűrészek

Tajima húzófűrészek
Kiváló minőségű összecsukható kézi fűrészek cserélhető fűrészlappal.

Sokoldalú termék, ajánljuk kertészkedéshez, műhelymunkákhoz, de jó társ lehet egy piknikezéshez vagy túrázáshoz. A fűrész a legnagyobb kopásállósággal, megbízhatósággal, ergonómiával és hatékonysággal rendelkezik. Minden Tajima penge alapanyaga kiváló minőségű japán SK-95 acél, melyek nagy pontossággal és egyedülálló többlépcsős edzéssel készülnek. Vágáskor a fűrészlap két szögben rögzíthető. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a fűrész kevés helyet foglal el, így a szerszám biztonságosan, kényelmesen hordozható és tárolható, a rajtuk lévő lyukkal fellógatható. Ideális kereszt-, hasító- és átlós vágáshoz egyaránt. A fogazásuk azonos méretű, a száma a pengehosszra utal.

A húzófűrészeket gyors és egyben pontos, egyenletes vágásra tervezték. Alkalmas gipszkarton, panellapok (farostlemez, forgácslap, MDF), élőfa és egyéb könnyű építőanyagok vágására. A nyél elasztomerből készült, könnyű (csak 124 g), strapabíró fém alapon, kényelmes ergonomikus forma jobbkezesek és balkezesek számára egyaránt alkalmasak.

Előnyök

Minden Tajima penge kiváló minőségű japán SK-95 acélból készül, precíziósan megmunkálva és többlépcsős eljárással egyedülállóan edzett. A fűrészlap a legmagasabb szintű kopásállósággal, megbízhatósággal, ergonómiával és teljesítménnyel készül.

A penge egy speciális fém tengelybe van egy csavarral rögzítve, ennek köszönhetően a Tajima fűrész biztonságos, mégis a penge bármikor kicserélhető közvetlenül a munkahelyen is. Krómozás védi a rozsdától. A fogantyú egy lyukkal rendelkezik a felakasztáshoz. A pengék egyszerű cseréje kibővíti a szerszám képességeit – minden fűrészhez cserepenge vásárolható.

Fontos:

  • A japán fűrészek fogainak iránya és élezése eltér az európaiaktól, ezért 0,7 mm-es vagy annál vékonyabb fűrészlap esetén használja a ki a húzóerővel vágást a maximális hatékonyság elérése érdekében. Vigyázzon, hogy a tolóerővel ne nyomja lefelé erősen, mert elakadva deformálhatja a vékony rugalmas pengét.
  • 1 mm-es vagy annál nagyobb pengevastagság esetén a fémfűrész mindkét irányban egyformán jól működik.
  • A fűrészlap cseréje a fűrész csomagolásán található vizuális rajzok szerint történik.
  • Ha a fűrészt hosszú ideig tárolja, használjon korróziógátló olajat.