Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Maruman Spiral Note Basic füzetek

Maruman Spiral Note Basic füzetek
A legkedveltebb iskolai füzeteink már évek óta. Vastag 80 lapos, minden részletében praktikusan kidolgozott, finoman elegáns és természetesen első osztályú minőségű papírból készült. A Maruman papíroknak lelkük van.
Natúr fedeles, klasszikus fém spirálos jegyzetfüzet. A lapokat a spirálozás mellet mikro perforáció segítségével könnyen választhatjuk le. A vonalazás visszafogott, nem kontrasztos a papír színéhez igazodva, finom felezőjel segíti a lyukasztást a lefűzéshez. A füzet teljesen kihajtható, akár 360°-os szögben is. A fém spirálozás biztonsági visszakötés zárja le, ami megakadályozza a kellemetlen beakadást, ami miatt sokan idegenkednek a spirál füzetektől. Vonalas füzetnél lapok finom dátummezős fejléce, lekerekített sarkai, az alsó-felső jelölőpontok a függőleges vonalazáshoz, mind apró praktikák a mindennapi jegyzeteléshez. Négyzethálós és sima lapos változatát is megtaláljuk, már 3 féle méretben is. Nyelvünk segíti a gondolkodást, a Maruman füzetek gondolataink, ötleteink rögzítését tökéletesítik.

A papír enyvezettségének és nedvszívó képességének ideális egyensúlya miatt a töltőtoll tökéletesen fut rajta. Az egyébb tollfajtákkal és ceruzákkal szintén könnyed az írás, mert a papír minősége kiváló.
A japán cég a gyártási folyamat során nagy precizitással, aprólékos odafigyeléssel irányítja a termelést, mert számukra az a legfontosabb, hogy a vevőik a lehető legjobb minőséget vehessék a kezükbe.

Hasonlóan gondoljuk mi is, ezért kezdtük elsőként forgalmazni Európában a Maruman kiváló minőségű füzeteit és művészpapírjait.

Származás: Japán - Maruman