Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Üvegfesték 100ml Renesans
3.030 Ft
Menny.:db

Üvegfesték 100ml Renesans

3.030 Ft
Kapható választék:
Színek:
Menny.:db
Gyártó: Renesans Poland Fine Art
Kérjük válasszon színt a listából!
Gyártó cikkszám: RENDECO100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 23.

Leírás

16 féle szín, melyből 13 átlátszó, három fedő szín, egymással mindegyik keverhető. A felületet mindig tisztítsuk meg a portól és zsírtól mielőtt ráfestenénk. A száradása lassú, teljes száradáshoz 48 óra szükséges. Sütőben 60 °C-on rövidíthetjük ezt az időt.
Kész tárgyat nedves ruhával tisztítsuk, tisztítószerek használatát kerüljük.
Származás: Lengyelország - Renesans


A DECO` átlátszó ólomüveg festékcsalád 13 átlátszó és 3 átlátszatlan színből áll, amelyek mindegyike összekeverhető. A díszített üveget jól meg kell tisztítani, és kevés dörzsölő alkohollal vagy acetonnal zsírtalanítani kell. Javasoljuk, hogy vízszintes felülettel dolgozzon, hogy a festék ne csorogjon. A DECO festékek száradása sokkal hosszabb ideig tart, mint a piacon kapható más üvegfestékeké. A szárítási idő minimum 48 óra, és a felhordott réteg vastagságától függ. Körülbelül 60 ° C hőmérsékletű kemencében a festék kissé gyorsabban kristályosodik. Az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képesség javítása érdekében ajánlott egy réteg befejező lakkot alkalmazni. 200 NAGYON JÓL szárított festéken (1 hónap után is). Azonban, nem alkalmazhat újabb réteg festéket a száraz DECO` festékekre, mert ez megemeli az előzőleg megszáradt burkolatot. Az alkalmazott festékek fényállósága nagyon magas, de jelentősen függ a festék koncentrációjától, ami azt jelenti, hogy a festék kezdeti formájában sokkal tartósabb, mint ha emulzióval vagy hígítóval hígítják, és hogy egy vastagabb réteg tartósabb, mint egy nagyon festék. vékonyréteg. A lassú száradási folyamatot az alkoholtartalom okozza, és pozitívan befolyásolja a festék egyenletes eloszlását a körvonalban és a csíkok megszüntetését.
A díszített felületet nedves ruhával tisztítsa meg. Ne használjon folyadékokat és mosószereket, amelyek hígítószert tartalmazhatnak.


Származás: Lengyelország  

 

Kapcsolódó termékek

DecoColor metál lakkfilc vastag Marvy 350S Premium

Gyártó cikkszám: MARVY-350S
1.520 Ft
Prémium minőségű, ragyogó metál színű vágott hegyű filctoll. 

Premium metál lakkfilc vékony DecoColor Marvy 240S

Gyártó cikkszám: MARVY-240S
1.250 Ft
Prémium minőségű, ragyogó metál színű vékony hegyű filctoll. Szinte minden felületre használható tartós fényes metál színek.

Premium metál lakkfilc vékony vágott DecoColor Marvy 250S

Gyártó cikkszám: M250S
1.250 Ft
Prémium minőségű, ragyogó metál színű, vékony, vágott hegyű filctoll. 

Hasonló termékek

Papírmasé por 500g Renesans

Gyártó cikkszám: RENPAM1
4.530 Ft
Cellulóz alapú papírmasé keverék művészeti munkákhoz, fehér és világos, amely ideális helyettesítője a hagyományos papírpépnek.