Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Új DecoColor lakkfilc színek!

Új DecoColor lakkfilc színek!
Harminc féle színben volt kapható a legelterjedtebb dekor és szalagíró filctoll a virágkötők körében. Most új színekkel bővült a kínálat!

Tartós, könnyen használható, nagy színválasztékú lakkfilc szinte minden felület dekorálására, feliratozására. A metál színei is ragyogóak: arany ezüst és vörösréz színben kaphatók. A legtöbb szín vastag heggyel kapható, de nagy a színválasztéka a vékony filceknek is és a fontosabb színek tűhegyű változatban is elérhetők. Örömmel mutatjuk be az ötféle új színt: Mustard, Pale mauve, Lime green, Coral pink és Gray.

A metál arany szín bővült egy Premium változattal ami az igazi arany fényét adja vissza sok felületen ezért hamar kedvenc lett, de most már négy féle színben és 3 féle hegyváltozattal kapható. A Premium DecoColor lakfilcekkel valódi fémhatást érhetünk el. Az esküvői és karácsonyi dekorációk nélkülözhetetlen kelléke lett már az évek során a lakkfilc, most az igazi nemesfémek színeiben még csillogóbbak.

A sírkövek feliratának legegyszerűbb és legtartósabb módja a lakkfilccel újraszínezni. Sokan keresik és örömmel használják a nehézkes akrilfesték helyett. Másik felhasználása a porcelánok aranyszegélyének a megújítása.

A Remover marker segítségével a lakkfilcet könnyen eltávolíthatjuk a nem nedvszívó felületekről.