Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Töltőtolltinta kalendárium szett 24x7ml+30ml Inkvent Calendar Diamine

Ár:
25.200 Ft
Csillogó tintákat rejtő adventi kalendárium!
Gyártó: Diamine England
Gyártó cikkszám: DISETAD

Leírás

Mérete: 24x36,5x3,5cm.

Csillámló töltőtolltintákat találunk a Karácsonyt megelőző napokban 7ml-es üvegcsében, majd 25-én egy 30ml-es üvegcsét. (Egy 7ml-es szín plusz miatt megbocsátjuk, hogy nem Szentestére kapjuk a 30ml-es tintát!) A tinták a kalendáriumhoz készültek, megnevezéseik is a Karácsonyt idézik.

A Diamine tintát 1864 óta gyártják Angliában. Elsőrangú töltőtoll tinta, amely minden típusú és márkájú tollban biztonságosan használható.  Az egyik legfinomabb termék, ami a piacon elérhető. Ragyogó színei már több, mint 100 színben elérhetőek! Mindegyik vízbázisú, savmentes és nem mérgező.
Műanyag kupakos, kör alapú üvegben.

A színek a képernyő beállítása szerint eltérhetnek az eredeti kifestett színtől.

Töltőtollak használata, karbantartása:
Töltőtollainkat időrőL időre tisztítsuk meg. Legegyszerűbb a vízzel történő átmosás, de használhatunk tolltisztító folyadékot is. A vízzel való átmosást minden tintaváltáskor érdemes elvégezni. Amikor másik tintát töltünk a tollba, mint amit addig használtunk egy töltést érdemes átengedni rajta. Ez érvényes másik márkára és másik színre is, de az átmosáshoz használt tintát ne az üvegbe töltsük vissza. A tintával való átfolyatással kerülhetjük el, hogy a toll kapillárisaiban megbújt vízcsepp felhígítsa az íráskor a tinta színét. A piros, rózsaszín barna színek a toll apró részeiben megülhetnek akkor is, ha folyamatosan használjuk. Egy ilyen tollat átmosva, meglepően sokáig láthatók a feloldott kis pigment "szikrák". Ezért érdemes rendszeresen átmosni a töltőtollat akkor is, ha ugyanazzal a tintával használjuk.

Paraméterek

Sima áramlás igen
Víz alapú igen
Toxikus nem
pH-semleges igen
Száradás gyors
Színezék természetes
Származás Anglia

Keresés