Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Szeretjük a minőséget

Szeretjük a minőséget
Két japán újdonságot mutatunk be együtt, mert összeillenek és hosszú várakozás után végre kézbe is vehetjük őket!

Az első a Sailor kétvégű ecset/tűfilce a Shikiori tinták színeiben. Töltőtolltintával gyors vázlatokat készíthetünk. A Sailor tintái adják magukat a rajzhoz, de a tintafestés is varázslatos velük, mert színei annyira képlékenyek és harmonikusak. Ezt a lehetőséget szélesíti ki a 20 darabos filctoll készletük, megnövelve eddig is széles lehetőségeinket. Tehát alkotásra fel!

A második a Maruman lenvászon borítós vázlatfüzetei. Papírja kiváló minőségű savmentes művészpapír, rajzhoz és kalligráfiához is ajánljuk! Vázlatok és emlékeztető ábrákkal történő rajzolására is alkalmas, tartós művészpapír. A  borítója tartós, természetes, hatékonyan védi a papírt a sérülésektől.

Érdekessége, hogy a borító alkalmassá teszi egyedi bemutatófüzetek készítéséhez:
Az eredeti vászonborítós vázlatfüzetek ajánlottak kávézókba és éttermekbe, valamint lakberendezési és vegyes üzletekbe. A vászon alacsony nyomtathatósággal rendelkezik, pontos nyomtatásra nem alkalmas, de a fóliabélyegzés használatával szándékosan elmosódást és klasszikus megjelenésű mintákat hozhat létre. Akkor ajánljuk, ha retro benyomást szeretne kelteni.

Az S90 és S100 lenvászon borítós tömbökben vastagabb, 126,5g-os papír van, amit a Soho sárga/zöld tömbjeiből már jól ismerünk. Ezekre akvarell képeket is készíthetünk, amire nem csak a Shikiori filctollakat, hanem a jól bevált Akashiya Sai ecsetfilceket is használhatjuk.