Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Sailor TUZU írószerek

Sailor TUZU írószerek
TUZU egy kincs az írás öröméért! Modern, egyszerű forma és mindezek előtt kortól és nemtől függetlenül tökéletes íróeszköz.  A TUZU Green csomagolás a termék fenntartható természetét szimbolizálja, mint egy nagyon hosszú ideig használható íróeszköz. 

A Sailor TUZU egy töltőtoll, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmes és könnyű legyen bárki számára, aki felveszi, egyszerű, időtlen megjelenésével és egyedi, állítható markolatával, amely mindenki számára zökkenőmentes írási élményt biztosít. Az állítható markolatrész lehetővé teszi a hegy kívánt szögben történő elforgatását, így a TUZU különböző írási és tolltartási szokásokkal rendelkező emberek számára is alkalmas. A TUZU töltőtoll személyre szabott illeszkedése a kézben olyan természetessé teszi az írási élményt, hogy az már-már reflex! 

A TUZU töltőtoll "forgó tollhegy funkcióval" van felszerelve, amely lehetővé teszi a tollhegy szögének és megfogási helyzetének megváltoztatását, így személyre szabott illeszkedést alakít ki minden egyén számára. Beállítása egyszerű, még tintával való betöltés előtt állítsuk be. Először nyissuk ki a kupakot, csavarjuk le a tolltestet, és húzzuk le a gyűrűt. Most a markolat lecsúsztatható és körbeforgatható, így a hegyet a kívánt szögbe lehet állítani. A tollhegy pozíciójában való rögzítéshez egyszerűen visszacsúsztatjuk a markolatot és visszanyomjuk a gyűrűt az eredeti helyzetébe. Helyezzük vissza a tolltestet és a toll hegyével felfelé használatra kész. Próbáljuk meg és ha könnyednek érezzük a beállítást, töltsük meg a tollat tintával. Tartozéka a tinta konverter amit megtölthetünk kedvenc üveges tintánkkal. A konverter könnyen felszívja a tintát, ha a hegyet a szívólyukig tintába mártjuk. Új típusú tollhegye zökkenőmentes írási élményt kínál, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy Mindenki tud vele írni. még akkor is, ha először vett töltőtollat a kezébe! Pattintós kupakja megakadályozza a toll kiszáradását. A balkezesek előnyben részesítik a töltőtollat, mert a golyóstoll olajos tintájával ellentétben a töltőtolltinta száradás után nem maszatolódik el.

A Sailor TUZU tűtollat ​​úgy tervezték, hogy kényelmes és könnyű legyen bárki számára, aki felveszi, egyszerű, időtlen megjelenésével. Az átgondolt kidolgozású Sailor test a Pentel Energel betétjével párosul, amely gördülékeny írása miatt sok író kedvence. Ez egy nagyszerű lehetőség napi írótollhoz azok számára, akik kényelmes fogást és kellemes írási élményt keresnek.