Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ón/üveg borkínáló Cosi Tabellini

Ár:
19.600 Ft
Boros üveg ón talppal és gyűrűvel.
Gyártó: Cosi Tabellini
Gyártó cikkszám: CT.9420

Leírás

Ez a gyönyörűen klasszikus, olaszországi, kézzel készített, olvadt ónból és üvegből készült boroskancsó tökéletes edény a fontos dekantálási folyamat elvégzéséhez, biztosítva, hogy bora ne csak ízletes legyen, de jól is nézzen ki. 

A bor ízesebb, ha dekantálják, vagyis ha fogyasztás előtt hosszan ki van téve a levegőnek, mivel ez a folyamat tompítja a tanninok jelenlétét, ami a fiatalabb boroknak fanyar ízt adhat. Amikor a bort a kancsóba öntjük, a keletkező felkavarás hatására a bor oxigénnel keveredik, levegőzteti a bort, így tálaláskor élénkebbek lesznek az aromák és ízek.

A dekantálást az érlelt vörösborok üledékének eltávolítására is használhatjuk. Az átlátszó üvegkancsó azt is lehetővé teszi, hogy a bort a lehető legjobban lássa anélkül, hogy eltakarná a bort.

A kancsó víz tárolására is ideális. 

Méret:  Magasság 22 cm

Súly: 580 g

Űrtartalom: 1 l

Felhasznált anyagok: ón, üveg

Ltsz.: CT0094201

Tervezők: Enrico Cosi és Sergio Tabellini

Lehetőség van a termék személyre szabására – kérjük, tekintse meg az árlehetőségeket, majd adja meg a részleteket a Checkoutnál.

100%-ban ólom mentes

Az összes Cosi Tabellini ón 100%-ban ólommentes, így teljesen élelmiszer- és italbiztos, és az EU és az Egyesült Államok FDA jóváhagyásával is rendelkezik.

Csomagolás

A Cosi Tabellini darabokat ajándékdobozban szállítjuk az ón gondozására vonatkozó utasításokkal.

Youtube videók

Keresés