Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyermekeinknek

Mindig a legjobbat, de azért azt se felejtsük el, hogy határtalan fantáziájuk inspirálja Őket és az egyszerű olcsó eszközökkel is tudnak alkotni.
A kiváló minőségű rajztermékeink minden gyermeknek adható ajándék is lehet. Ezeket az eszközöket nagyrészt iskolai oktatásukban is alkalmazzák előbb utóbb.

RAJZTANÍTÁS 1913.

"Az elemi népiskolai rajztanítás célja kettős: közvetlen és közvetett. A elő célt szolgálja azzal, hogy a gyermeknek helyes látását, ítélő-, kifejezőképességét: kézügyességét, értelmét fejleszti s módot nyújt ahhoz, hogy gondolatait, terveit, ízlését, egyéniségét nemcsak szóval, vagy írásban, hanem rajzolás által is ki tudja fejezni.
A rajztanítás közvetett célja, hogy  rajzolásban elért gyakorlati ügyesség; a természetnek és a természeti tárgyaknak öntudatos szemlélése; a teremtésben megnyilatkozó alaki szépségek és kellemes színbeli hatások meglátása, megértése nyomán fölébredjen és fejlődjék a gyermek lelkében egyrészt a cselekvési, alkotási vágy, másrészt a siker öröme s ezzel kapcsolatban a természet szépségeiben való gyönyörködés. Az esztétikai, valláserkölcsi neveléshez mindezen érzések, hangulatok a legjobb eszközöknek bizonyúltak.
Eze eredmények elérésre vezet az a módszer, amelyet, mint az elemi népiskolai rajztanítás módszerét az 1905. évben  megjelent "Tanterv és Utasítás" idevonatkozó része előír."

Ma már a világhálón keresztül is fejleszthetjük magunk és gyermekeink rajztudását oktató, bemutató rövidfilmeken és tanfolyamokon keresztül. 

Rendezés:
Élénk színű, csavarható lágy viaszkréta szett mintás műanyag ceruza testben. 
Gyártó cikkszám: MJC12A
2.640 Ft
Élénk színű, csavarható viaszkréta szett vidám, mintás műanyag ceruza testben. 
Gyártó cikkszám: MTC12
1.440 Ft
Élénk színű, csavarható viaszkréta szett vidám, mintás műanyag ceruza testben. 
Gyártó cikkszám: MTC16
1.920 Ft
Színes zsírkréta gyermekeknek.
Gyártó cikkszám: 03986
970 Ft
Gyártó cikkszám: 02399
2.500 Ft 1.840 Ft
Élénk színű hegy, háromszögletű, natúr fa testben.
Gyártó cikkszám: AL00129
2.970 Ft

Keresés