Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CeraColors

A Ceracolors egy vízben oldódó viaszfesték, amely természetes és természetes eredetű viaszok keverékéből készül, amely enkausztikus és hidegviaszos festési technikákhoz használható. Gyorsan száradó színek, amelyek alkalmasak minden enkausztikai festéshez használt alaphoz, de nem igényelnek speciális szerszámot vagy fűtött műszert. Használjon bármilyen vízbázisú festékhez alkalmas ecsetet. Miután megszáradt, a Ceracolors tovább faragható és manipulálható bármilyen hidegviaszos és enkausztikus festési technikával.

A Ceracolors összetevői megtalálhatók az élelmiszerekben és a kozmetikumokban, így a várható használata nem jelent akut vagy ismert krónikus veszélyeket.

A Ceracolors médiumok, gélek és paszták a művészek számára korlátlan ellenőrzést biztosítanak a Ceracolors festék felett. Használjon Ceracolors médiumokat az átlátszóság, viszkozitás és konzisztencia szabályozására. A Ceracolors Medium színtelen viaszfestéknek tekinthető, mivel ugyanazokból a viaszokból áll, mint a Ceracolors festékek. Ezek a „ragasztó” vagy kötőanyag, amely megszáradva festékfilmeket képez.

A ceracolorokat a Natural Pigments gyártja.

A  Fiú portréja, Eutyches , vagy más néven Fiú portréja, egy fára készült enkausztikus festmény látható , amely egy névtelen művész portréja a római Egyiptomból, i.sz. 100-150 körül.

Rendezés:
Vízzel oldható, méhviasz alapú festék. Száradás után matt, élénk színű, időtálló.
Gyártó cikkszám: CERA-860-1012
5.250 Ft
Vízzel oldható, méhviasz alapú festék. Száradás után matt, élénk színű, időtálló.
Gyártó cikkszám: CERA-860-1054
7.770 Ft

Keresés