Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Művésztermékek

Művésztermékeink kínálata a régi mondást tükrözik:
Csak a jó olcsó!

Mi értelme van ma egy klasszikus elrendezésű, nem önkiszolgáló boltnak? Szélmalomharc az idővel, de ugyanakkor az egyetlen mód, hogy minőséget és tudást személyre szabottan átadjunk. Kis boltunkban az eszközök szeretetét adjuk át alkotni vágyó vásárlóinknak, ami által a műalkotások születnek. A különféle rajz és festészeti eszközök és anyagok tulajdonságairól, alkalmazásairól tájékoztatást tudunk adni, gyakorlati tudás nélkül. Tehát mi sajnos nem festünk és nem rajzolunk, de minden technika érdekel bennünket és elméletben elsajátítjuk a felhasználásukat, előnyeiket és hátrányaikat. Nagy raktárkészletünkkel és széles választékunkkal a képviselt technikákat teljesen lefedjük, minden szükséges anyagot és eszközt tartunk a kínálatunkban. Termékeink, mint boltunk is klasszikusak. Gyártóktól vásárolunk, így kínálatunk egyedi minőségű és  versenyképes a tömegcikkel szemben. Fontos számunkra a megbízható állandó minőség, megfizethető árak, széles kínálat, nagy választék és természetesen a közvetlen kapcsolat vásárlóinkkal.
Bár gyakorlatban nem használjuk őket, de becsüljük, ismerjük és szeretjük azokat a termékeket amiket árulunk. Vásárlóinkkal összeköt bennünket: a művészet szeretete, az eszköz szeretete!

Annak bizonyságára, hogy mennyire fontos az anyagok eszközök technikák ismerete íme Szőnyi könyvajánlata:

"Kezdők bizonyára jó hasznát fogják venni e könyvnek, de még a művészek is találnak talán benne majd olyan új adatokat, melyeket munkájuknál sikerrel alkalmazhatnak. Hiszen állandó panasz amiatt, hogy a műtárgyak - hol a rossz vagy hamis anyag, hol az anyagok helytelen alkalmazása következtében - idővel megrongálódnak.
Ez a hiba nem új keletű. Már az ókorban az idősebb Plinius, a római író természettani művében ("Naturalis historia") az ásványtan kapcsán megemlíti, hogy a festmények rossz anyagok használata miatt tönkremennek. Ezzel szemben az egyiptomi művek dacolva az évezredekkel, egy cseppet sem változnak, mert noha alkotóik mindössze csak pár alapfestéket ismertek, mégis jól értették a mesterségüket és tudtak bánni a rendelkezésükre álló anyaggal."

(A könyv címe: A képzőművészet iskolája)

Ma már a világhálón keresztül is fejleszthetjük magunk és gyermekeink rajztudását oktató, bemutató rövidfilmeken és tanfolyamokon keresztül. 

Keresés