Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fisher Space Pen, a toll ami mindig ír!

Fisher Space Pen, a toll ami mindig ír!

Amikor azt gondoltuk, hogy a Fisher Space Pens nem is lehet megbízhatóbb, akkor a tartósságot teljesen új szintre emelte a Cerakote bevonattal. Ez egy kerámia, polimer alapú szabadalmaztatott készítmény, amely iparágvezető tartósságot, keménységet, karcállóságot, korrózióállóságot, rugalmasságot, hő- és vegyszerállóságot kínál.

 

Nem mindenkinek van tiszta, szabad keze, amikor nehéz helyeken ír, legyen szó fejjel lefelé, létráról lógva, vagy jármű alá csúsztatva, hogy méréseket végezzen. A Cap-O-Matic Space Pen a Fisher által kínált legkeményebb visszahúzható tollak közé tartozik. Az egykezes aktiválás és a gyors visszahúzás teszi ezt a tollat ​​a professzionális szakemberek "igáslóvává". Ne aggódjon a karcolások vagy a korrózió miatt, mert ez a kerámia polimer alapú felület a lehető legkeményebb . A klasszikus kisméretű Bullet tollak kerámia bevonatos változatban szintén elérhetők.

A Clutch robosztus testű tollával a Fisher Space Pen nélkülözhetetlen munkaeszközt tervezett. Szintén a munkában fontos, jó láthatóságot biztosító színével az M4TMY. Az új kerámia bevonatos tollak színei visszafogottak, a szélsőséges körülmények között terepen dolgozók számára készültek. Dolgozzon az élet bármely területén, ha szüksége van egy tollra ami ír válassza Fisher megbízhatóságot!