Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lapos egyenes végű ecsetek

Az ecseteket elsősorban foglalatukból kiinduló formájuk alapján különböztetjük meg. Ezek azecetek laposra szorított foglaltból indulnak, szőrük is a foglalattal párhuamosan végződik. Hosszuk változó, a szőrök anyaga szintén változatos, ez alapján csoportosítottuk őket.

Lapos, kevert szőr Lapos, kevert szőr
Ecset vegyes puha szőrből. Elsősorban akvarell festéshez.
Lapos, Kolinsky Lapos, Kolinsky
A legfinomabb művészecsetek alapanyaga. Sőre rendkívül rugalmas és megfelelő ápolás mellett tartós. Az ecsetek szibériai Kolinszky nyest farkszőréből készünek.
Lapos, marhaszőr Lapos, marhaszőr
A marhaszőr puha és rugalmas. Tökéletes művészecset, a természetes szőrvégek hegyesen, együtt állnak.
Lapos, mongúz imitáció Lapos, mongúz imitáció
A mongúz védett állat, izárólag szintetikus szálú mongúz szőr utánzat kapható. A mesterségesen készült szálak is jellegzetesen csíkosak, puhák, rugalmasak és hajlékonyak.
Lapos, ökör Lapos, ökör
Az ököszőr puhább, mint a marha szőre. Tökéletes művészecset, rugalmas, a természetes szőrvégek hegyesen, együtt állnak.
Lapos, póni Lapos, póni
Iskolai ecset vízfestékhet, temperához. ​Japánból és kínából származó póniszőr. Színárnyalata a világostól az egészen sötét barnáig terjed. Bár puha, mégsem olyan finom és rugalmas, mint a nyest ecsetek. Jól bírja a folyamatos nedves használatot.
Lapos, sörte Lapos, sörte
Durva szálú ecsetek, természetes végeik jellegzetesen "szászlósan" szétnyílnak. Az ecsetnek ezek a természetes végei tartják meg a festéket, ha ez hiányzik, az ecsetet megváták, művészi célra használhatatlan. Főleg olajfestéshez használjuk.
Lapos, szint. hosszúnyelű Lapos, szint. hosszúnyelű
Hosszú nyelű ecseteket elsősorban olaj és akrilfestéshez használjuk. A szintetikus szőrű ecsetek elterjedtek, mert puhák és könnyen tisztán tarthatóak.
Lapos, szint. rövidnyelű Lapos, szint. rövidnyelű
Szintetikus szálú ecsetek rövid nyéllel. Könnyen tisztán tartható, rugalmas, mégis puha szőr.
Lapos, vörösnyest imitáció Lapos, vörösnyest imitáció
A Sabeline ecsetek világosított, válogatott ökörfül szőrből készülnek. Olcsóbbak mint a Kolinszky ecsetek, de a szintetikus ecsetekkel ellentétben az élő szőr előnyeivel, jó tulajdonságaival rendelkeznek.

Keresés