Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kör ecsetek

Az ecseteket elsősorban foglalatukból kiinduló formájuk alapján különböztetjük meg. Ezek az ecsetek kör alakú foglalatból indulnak ki, legtöbbjük egy pontban végződik. Szőrük a legfinomabb Kolinszky nyest szőrétől a disznósörtéig terjed.
Kör, ágfestő, vonalazó Kör, ágfestő, vonalazó
Hosszúszőrű ecsetek, nagyobb mennyiségű festéket vesznek fel, ezért hosszabb folyamatos vonalat is tudunk festeni megszakítás nélkül.
Kör, kecske/ló Kör, kecske/ló
Egy pontban végződő, nagy festékfelvevő képeségű ecsetek.
Kör, kék mókusszőr Kör, kék mókusszőr
Egy pontban végződő ecsetek. Rendkívül vékony szálú, nagy nedvesség felvevő képességű.
Kör, kevert szőr Kör, kevert szőr
Válogatott puha szőrből készült elmosó, maszatoló ecset pasztellhez és akvarellhez.
Kör, Kolinszky nyest Kör, Kolinszky nyest
A legfinomabb művészecsetek alapanyaga. Szőre rendkívül rugalmas és megfelelő ápolás mellett tartós. Szibériai Kolinszky nyest farkszőréből készülnek.
Kör, mongúz imitáció Kör, mongúz imitáció
A mongúz védett állat, kizárólag szintetikus szálú mongúz szőr utánzat kapható. A mesterségesen készült szálak is jellegzetesen csíkosak, puhák, rugalmasak és hajlékonyak.
Kör, ökör, marhafülszőr Kör, ökör, marhafülszőr
Az ökörszőr és marha fülszőr jellegzetesen puha és rugalmas. Tökéletes művészecsetek, a természetes szőrvégek, hegyesen együtt állnak.
Kör, póni Kör, póni
Japánból és kínából származó póniszőr. Színárnyalata a világostól az egészen sötét barnáig terjed. Bár puha, mégsem olyan finom és rugalmas, mint a nyest ecsetek. Jól bírja a folyamatos nedves használatot.
Kör, sörte Kör, sörte
Durva szálú ecsetek, természetes végeik jellegzetesen "szászlósan" szétnyílnak. Az ecsetnek ezek a természetes végei tartják meg a festéket. Főleg olajfestéshez használjuk.
Kör, szint. hosszúnyelű Kör, szint. hosszúnyelű
Hosszú nyelű ecsettel nagyméretű olaj vagy akril képeket festünk. A szintetikus szálú ecsetek könnyen tisztán tarthatók, rugalmasak, szőrük mégis puha.
Kör, szint. rövidnyelű Kör, szint. rövidnyelű
Rövidnyelű, szintetikus szőrű ecset. Könnyen tisztán tartható, puha, rugalmas szőr. Minden technikához használhatók.
Kör, vörösnyest Kör, vörösnyest
Egy pontban végződő ecsetek. Puha vörösnyest szőrből készülnek legrugalmasabb és legtartósabb művész ecsetek. Aprólékos munkához, finom kidolgozásokhoz használjuk.
Stencil, sörte Stencil, sörte
Durva szálú ecsetek, természetes végeik jellegzetesen "szászlósan" szétnyílnak. Az ecsetnek ezek a természetes végei tartják meg a festéket, ha ez hiányzik, az ecsetet megváták, művészi célra használhatatlan. Főleg olajfestéshez használjuk.

Keresés