Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
AOSTA ón boroskancsó Cosi Tabellini
79.300 Ft

AOSTA ón boroskancsó Cosi Tabellini

79.300 Ft
Gyártó: Cosi Tabellini
Az Aosta kancsó elegáns geometriai vonalaival, ikonikus fogantyújával és kifinomult fedelével a klasszikus dizájn példája, amely a legmodernebb környezetbe is alkalmas, ahol meglepő és kellemes kontrasztokat tud generálni.
Gyártó cikkszám: CT.92501
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az Aosta kancsó elegáns geometriai vonalaival, ikonikus fogantyújával és kifinomult fedelével a klasszikus dizájn példája, amely a legmodernebb környezetbe is alkalmas, ahol meglepő és kellemes kontrasztokat tud generálni.
A fedőn található makk alakú díszítés még egyedibbé teszi ezt a kancsót.

A dekantálási folyamat ősi eredetű, amikor a bort a hordóból kiszívták és egy kancsóban vitték az asztalra. A dekantálás konvencionálisabb képe, a borosüveg kinyitása és dekantálása a középkori olasz háztartásokban jelentős szerepet játszott, és szinte rituálisan, a részletekre való odafigyeléssel végezték, és a szigorú eljárást a mai napig követik. 

A dekantálás történelmileg fontos volt a tiszta bor elválasztására a hosszan tartó érlelés után felhalmozódott üledéktől, és a bor felnyitásához, kerekebbé és dúsabbá téve a levegőnek való kitettséget – egyesek szerint a dekantált bor úgy nyílik meg, mint egy rózsa. virágzás.  

Az a téma, hogy a dekantálás milyen előnyökkel jár a boroknak, nagyon összetett, de általános szabály, hogy a borok többségének előnyös a dekantálás, ártól függetlenül. A maximális hatás akkor érhető el, ha fiatalabb, erőteljes borokat tesszük ki levegőnek, és az ilyen borokat előnyös lehet, ha tálalás előtt több órán keresztül, vagy akár egy nappal dekantáljuk; ez vonatkozik a legtöbb borra, amit ma iszunk. A régebbi, sérülékenyebb, finom illatú borokat még mindig előnyös dekantálni, de csak tizenöt-húsz percig tálalás előtt, mert hamarabb elvesztik karakterüket.

Van még egy előnye a Velletri dekanter használatának, ez pedig magára a borra helyezi a hangsúlyt, nem pedig a palackon lévő címkére, és garantált, hogy a borkedvelők nem tudják levenni a szemüket róla.

Felhasznált anyagok: ón

Tervező: Alberto Tabellini

100%-ban ólommentes

Az összes Cosi Tabellini ón 100%-ban ólommentes, így teljesen élelmiszer- és italbiztos, és az EU és az Egyesült Államok FDA jóváhagyásával is rendelkezik.

Csomagolás

A Cosi Tabellini darabokat ajándékdobozban szállítjuk és az ón gondozására vonatkozó utasításokkal.

Paraméterek

Mérete 23 cm
Csomagolása textilzsák/kartondoboz
Származás Olaszország

Youtube videók

Hasonló termékek

TALETE ón homokóra 30 perces Cosi Tabellini

Gyártó cikkszám: CT.10710
78.700 Ft
A homokóra birtoklása megbecsülést és hírnevet, valamint tekintélyt és tiszteletet váltott ki. Amikor egy tanár belépett az osztályterembe, a tanulóknak olyan csendben kellett maradniuk, hogy hallani lehessen a homokórán átfolyó homokot. 

TARQUINIO háromkarú ón gyertyatartó Cosi Tabellini

Gyártó cikkszám: CT.7220
67.100 Ft

Boltunkban megtekinthető és megvásárolható termék, webáruházon keresztül nem vásárolható meg.
Luxus belső berendezés – stílusos gyertyatartó.